Despre noi

Transilvania Investments

Inteligență investițională și fler pentru oportunități.
Transilvania Investments este unul dintre cele mai mari fonduri de investiții din Romania cu o experiență îndelungată și relevantă pe piața de capital din România. Respectul și încrederea investitorilor și acționarilor noștri pornesc din politica modernă de management pe care ne-am asumat-o, printr-un leadership și o echipă formată din experți în domeniul financiar.

Fondul administrează active diversificate, având în portofoliu companii din sectoarele financiar, turism, real estate, energie și IT. Inteligența investițională și apetitul pentru a fructifica oportunități variate ne fac mereu deschiși spre noi și noi sectoare inovative.

Asigurăm investitorilor noștri transparență în deciziile de investiții pe care le luăm, o excelentă guvernanță corporativă și angajamentul de a acționa cu diligență și responsabilitate în sprijinul unor proiecte vaste care servesc interesului României, în general.

Energia pozitivă și agilitate decizională sunt parte din ADN-ul Transilvania Investments, la fel și disciplina riguroasă în a reduce riscurile pe termen lung și a asigura succesul investițional.

40
de specialiști
300
mil. euro active administrate
22
filiale
7000
camere de hotel
Noi acționăm 
cu integritate
și bună credință. Investițiile sunt o responsabilitate înainte de orice. Suntem responsabili, demni de încredere, harnici și respectuoși cu oamenii, cu afacerile lor și cu banii lor.
Noi adăugam
agilitate
în decizii. Suntem energici în modus operandi; gândim repede, dar gândim bine. Ajungem la un consens și acționăm în jurul oportunităților.
Noi livrăm
competență
Rezultatele noastre sunt orientate către performanță, obiectivele noastre sunt îndrumate în acumularea de cunoștințe și inspirate din obiectivele partenerilor noștri.
Noi lucrăm cu
transparență
și onestitate. Noi suntem open-minded și deschiși la schimbări.

Consiliul de Supraveghere

Membrii Consiliului de Supraveghere
Patrițiu Abrudan
Președinte Consiliu de Supraveghere
Marius-Petre Nicoară
Vicepreședinte Consiliu de Supraveghere
Constantin Frățilă
Membru Consiliu de Supraveghere

Membrii Directoratului

Membrii Directoratului
Stela Corpacian
Vicepreședinte Executiv
Răzvan Legian Raț
Vicepreședinte Executiv

Scurt Istoric

Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Aenean lacinia bibendum nulla sed consectetur. Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec id elit non mi porta gravida at eget metus.

2022

SIF Transilvania devine Transilvania Investments. Incepe o noua era.

2021

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.
Detalii

2019

Sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

2012

Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud.

2010

Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud.

Componența comitetelor Consiliului de Supraveghere

Comitetul de audit

dl. Abrudan Patriţiu – Președinte

dl. Frățilă Constantin - Membru

Comitetul de risc

dl. Frățilă Constantin – Președinte

dl. Marius-Petre Nicoară - Membru

 

Comitetul de nominalizare

dl. Patriţiu Abrudan - Președinte

dl. Marius-Petre Nicoară - Membru

Comitetul de remunerare

dl. Marius-Petre Nicoară - Președinte

dl. Patriţiu Abrudan - Membru

 

4 februarie 2022

Financiar

Investițiile în sectorul financiar ocupă un loc strategic în activitatea Transilvania Investments, având ca principal avantaj asigurarea unei lichidități constante pentru…
Citește tot
4 februarie 2022

Turism

Într-o creștere constantă în ultimele două decenii, turismul reprezintă un sector în care Transilvania Investments a câștigat constant experiență investițională. Compania…
Citește tot
13 martie 2022

Real Estate

Portofoliul companiei include atât expuneri directe în companii ce administrează proiecte diverse, de la clădiri de birouri sau cu destinații de…
Citește tot
13 martie 2022

Private Equity

Mereu atenți la ce se întâmplă în piață, mereu deschiși spre noi zone de investiții, fie că este vorba de startup-uri de…
Citește tot
13 martie 2022

Tranzacționare activă

Societatea este implicată activ în fructificarea potențialului investițional oferit de Strategiile lichide (cu menținerea focusului pe piața locală de capital). Este…
Citește tot
Newsletterul Transilvania Investments

Abonați-vă la newsletter pentru a avea acces la o sinteză a celor mai recente informații despre Transilvania Investments.

Subscribe Newsletter
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram