Termeni și condiții

Termeni și condiții

Transilvania Investments

Inteligență investițională și fler pentru oportunități.
Transilvania Investments Alliance S.A. este proprietarul și administratorul site-ului www.transilvaniainvestments.ro

Materialele și informațiile de pe site reprezintă informație publică și aparțin Transilvania Investments Alliance, putând fi reproduse doar cu menționarea sursei.

Este interzisă descărcarea, republicarea, retransmiterea, reproducerea sau orice altă utilizare a imaginilor cuprinse în acest site.

Orice opinii, știri, analize sau alte informații conținute pe acest website sunt oferite ca și comentariu general al pieței și nu constituie sfat de investiții.

Prezentarea pe website a societăților din portofoliu nu trebuie considerată o ofertă de a vinde (cu excepția anunțurilor explicite de vânzare a unor pachete de acțiuni) sau de a cumpăra acțiuni ale emitenților prezentați.

Transilvania Investments Alliance nu este răspunzătoare de nicio pierdere sau daună ce ar putea rezulta direct sau indirect din folosirea acestor informații.

Transilvania Investments Alliance ia măsuri rezonabile pentru a asigura acuratețea informațiilor de pe site.

Transilvania Investments Alliance respectă prevederile legale privitoare la protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, cu completările și modificările ulterioare și este înregistrată în Registrul de evidență a prelucrătorilor de date cu caracter personal sub nr. 22940.

Accesarea acestui site se face în condiții optime cu Firefox, Chrome sau Internet Explorer (versiunea 9 sau o versiune ulterioară).

Vizualizarea fișierelor .pdf se poate face folosind aplicația gratuită Acrobat Reader.

Site-ul www.transilvaniainvestments.ro este proiectat pentru o navigare uzuală, umană.

Termenii și condițiile de utilizare ale site-ului se pot modifica fără vreo notificare prealabilă.

Conținutul site-ului poate fi modificat ori de câte ori va fi necesar, fără vreo notificare prealabilă.
Newsletterul Transilvania Investments

Abonați-vă la newsletter pentru a avea acces la o sinteză a celor mai recente informații despre Transilvania Investments.

Subscribe Newsletter
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram