Portofoliu

Portofoliu

Financiar

Investițiile în sectorul financiar ocupă un loc strategic în activitatea Transilvania Investments, având ca principal avantaj asigurarea unei lichidități constante pentru alte programe investiționale ale companiei, atât prin valorificări directe, cât și prin politici de remunerare. Portofoliul nostru include expuneri în segmentul bancar și cel al serviciilor financiare, aliniate cu specificul economic și cu indicii pieței locale de capital.

Turism

Într-o creștere constantă în ultimele două decenii, turismul reprezintă un sector în care Transilvania Investments a câștiga constant experiență investițională. Compania are plasamente active în companii din ramuri diverse ale industriei ospitalității, de la turism de business, leisure sau cel balnear. Proiectele noastre din acest domeniu sunt gândite pe termen lung, interesul nostru fiind orientat spre performanță, ceea ce îi ajută pe investitorii noștri să-și atingă propriile scopuri.

Industrie

Transilvania Investments are un interes strategic la nivelul sectorului industrial, ca parte a demersurilor ce vizează transformarea portofoliului într-un proxy pentru evoluția de ansamblu a economiei locale. Prin agilitatea investițională care ne caracterizează, reușim constant să identificăm noi oportunități de a maximiza randamentele obținute în acest sector, reorientând activele deținute spre dezvoltare în noi domenii de activitate, în funcție de tendințele existente pe piață

Real Estate

Portofoliul companiei include atât expuneri directe în companii ce administrează proiecte diverse, de la clădiri de birouri sau cu destinații de retail, la spații logistice, cât și expuneri aflate, în prezent, într-o riguroasă analiză a potențialului pe care îl oferă (terenuri, alte imobile aflate in conservare). Linia de business este completată de strategii de utilizare indirectă a bazei materiale administrate de o serie de companii din portofoliul administrat.

Venture Capital

Mereu atenți la ce se întâmplă în piață, mereu deschiși spre noi zone de investiții: fie că vorbim despre un start up în tech sau despre companii cu istorie, suntem pregătiți să susținem prin investiții afaceri ce au potențial să aducă investitorilor noștri randamentul dorit. Acționăm prin strategii individualizate, indiferent dacă optăm pentru o investiție directă sau una indirectă.

Tranzacționare activă

Societatea este implicată activ în fructificarea potențialului investițional oferit de Strategiile lichide (cu menținerea focusului pe piața locală de capital). Este vizată o gamă variată de strategii, respectiv strategii speculative pe termen scurt și alocări de portofoliu ce vizează orizonturi investiționale relativ îndelungate.

Structura portofoliului în funcție de tipul de instrumente financiare

(la data de 31.03.2023)

Structura portofoliului în funcție de supersectoare

(la data de 31.03.2023)
Newsletterul Transilvania Investments

Abonați-vă la newsletter pentru a avea acces la o sinteză a celor mai recente informații despre Transilvania Investments.

Subscribe Newsletter
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram