Ziua Investitorului 23 septembrie, Hotel Cleopatra (Saturn)

Ziua Investitorului 23 septembrie, Hotel Cleopatra (Saturn)

Vă așteptăm la Ziua Investitorului 2022!

Evenimentul este dedicat tuturor celor interesați de noutățile din companie, oportunități de investiții și planurile de viitor pe care le avem. Veți cunoaște echipa de management a fondului, pregătită să răspundă tuturor întrebărilor Dvs, și aveți ocazia să descoperiți un  obiectiv important din portofoliul nostru de investiții.  Pentru participare, înscrierea este obligatorie, nu mai târziu de 16 septembrie a.c.

          Vizualizare prezentare

Formular de înregistrare

Ziua Investitorului

Agenda Evenimentului

10:45 – 11:00     Welcome coffee

11:00 – 11:20     RADU ROŞCA – Preşedinte executiv

Reziliență într-un context dificil. Noi direcții strategice pentru creșterea competitivității

Evoluția financiară a Transilvania Investments păstrează cursul pozitiv înregistrat la sfârșitul anului trecut, chiar și într-un context de piață definit de incertitudini. Anul 2022 este primul an în care investitorii pot vedea aplicate direcțiile strategice adoptate de către noul management al fondului. Totul, într-un proces de redefinire a identității, valorilor și priorităților companiei.

11:20 – 11:40     THEO BUFTEA – Vicepreşedinte executiv

Sustenabilitatea – cuvântul cheie în evoluția Transilvania Investments

Gândim succesul financiar pe termen lung simultan cu crearea unui impact social pozitiv. Cu un portofoliu divers de instrumente financiare, Transilvania Investments urmărește pentru investitorii săi o creștere sustenabilă, prin decizii ce au la bază nu doar evoluția financiară, ci și integrarea treptată a factorilor legați de buna guvernanță, mediu și impact social.

11:40 – 12:00     STELA CORPACIAN– Vicepreşedinte executiv

Redefinirea status quo-ului: Transilvania Investments 2.0

Sub umbrela unei noi identități, fondul de investiții a dat startul creării unei noi culturi organizaționale, bazată pe eficiență și transparență. Optimizarea proceselor și urmărirea unor rezultate mai clar definite, prin procese de digitalizare și automatizare, sunt primii pași în transformarea modului în care compania răspunde așteptărilor venite din partea investitorilor.

12:00 – 13:00     Sesiune de întrebări și răspunsuri, urmată de vizitarea obiectivelor din portofoliul Transilvania Investments

13:00     Brunch & networking

 

Ai nevoie de mai multe informații? Scrie-ne pe adresa investitori@transilvaniainvestments.ro.

01.09.2022

Newsletterul Transilvania Investments

Abonați-vă la newsletter pentru a avea acces la o sinteză a celor mai recente informații despre Transilvania Investments.

Subscribe Newsletter
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram