Transilvania Investments Golf Challenge: un succes de la prima ediție

Transilvania Investments Golf Challenge: un succes de la prima ediție

Prima ediție a Transilvania Investments Golf Challenge continuă să aibă ecouri chiar și zile după încheierea acesteia. Desfășurată în 11 septembrie, pe cel mai frumos teren din România, la Pianu de Jos, competiția s-a dovedit o inspirată întâlnire între echipa fondului de investiții și antreprenori din întreaga țară, încheindu-se cu primii campioni din palmares. Chiar dacă a fost o ediție de debut, challenge-ul a marcat deja un record: a fost competiția cu cel mai mare număr de jucători desfășurată, anul acesta, în România.

Golf & business a fost, dintotdeauna, mix-ul preferat pentru oameni de afaceri din întreaga lume. Eleganța, disciplina și perseverența cerută de acest sport se potrivesc perfect oricărui antreprenor, iar posibilitățile de socializare de-a lungul unei partide fac întregul ansamblu foarte atractiv. Au avut șansa să probeze toate acestea și cei 78 de concurenți care s-au înscris în competiția organizată de Transilvania Investments, o competiție pe perechi, accesibilă tuturor, indiferent de nivelul de joc.

Am privit întotdeauna golful cu foarte mult respect, este un sport care cere mult fler. Ne regăsim în toate valorile pe care acest sport le solicită pentru a ajunge la nivel de campion, în lumea investițiilor ambiția, puterea de a trece peste eșecuri și strategia sunt la fel de importante. „, a spus Radu Roșca, președinte executiv Transilvania Investments.

Șase echipe au urcat pe podiumul competiției, la cele două categorii din concurs, NET și GROSS. Dincolo de premii, rămân legăturile formate într-o duminică perfectă de toamnă, un câștig pentru organizatori, participanți și toți partenerii implicați.

01.10.2022

Newsletterul Transilvania Investments

Abonați-vă la newsletter pentru a avea acces la o sinteză a celor mai recente informații despre Transilvania Investments.

Subscribe Newsletter
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram