Mihai Buliga, Vicepreședinte Executiv al Transilvania Investments

Mihai Buliga, Vicepreședinte Executiv al Transilvania Investments

Mihai Buliga a fost autorizat prin Decizia de autorizare A.S.F. nr. 2/11.01.2024 în calitate de membru a Directoratului Transilvania Investments Alliance având funcția de Vicepreședinte Executiv, completând astfel structura Directoratului societății alături de Radu Roșca, Președinte Executiv, și Stela Corpacian, Vicepreședinte Executiv. Mandatul întregii echipe este valabil până la data de 20 aprilie 2024.

Mihai Buliga este o personalitate cunoscută în piața de capital, având o experiență de peste 27 de ani în acest domeniu. Acesta a deținut funcția de director executiv sau membru al consiliilor de administrație în cadru mai multor companii de intermediere financiară și administrare fonduri de investiții, făcând parte din echipele care au gestionat strategii de investiții, dezvoltare și restructurare de portofoliu.

„Complexitatea activității și focusul pe dezvoltare, atribute care definesc Transilvania Investments, sunt provocări pe care le-am acceptat cu entuziasm, fiind o onoare pentru mine să lucrez alături de o echipa de profesioniști cu o vastă experiență în domeniul investițional.”, spune Mihai Buliga.

Brașov, 16 ianuarie 2024

 

Newsletterul Transilvania Investments

Abonați-vă la newsletter pentru a avea acces la o sinteză a celor mai recente informații despre Transilvania Investments.

Subscribe Newsletter
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram