Dialog deschis la „Ziua Investitorului 2022”

Dialog deschis la „Ziua Investitorului 2022”

„Ziua Investitorului” Transilvania Investments a fost ocazia perfectă pentru investitori de a se întâlni cu echipa fondului de investiții și a afla ultimele noutăți despre activitatea acestuia. Desfășurat, în septembrie, la hotel Cleopatra din Saturn, unul dintre activele din portofoliul Transilvania Investments, evenimentul a oferit o radiografie a principalelor direcții de acțiune și răspunsuri pentru întrebările investitorilor.

Reziliență într-un context dificil” a fost tema sub care Radu Roșca, președinte executiv, a detailat noile direcții strategice adoptate de către fond pentru creșterea competitivității. Turismul rămâne unul dintre pilonii importanți pe care Transilvania Investments își construiește evoluția. În 2022 administratorul fondului a promovat și realizat multe proiecte de îmbunătățire în cazul activelor la care este acționar majoritar, prin investiții și schimbări în modul de administrare a acestora.

Peste 50 de proiecte din zona de venture capital și private equity au fost în analiza Transilvania Investments în ultimul an, Radu Roșca subliniind efortul făcut de echipă pentru a dezvolta portofoliul fondului și pe acest pilon strategic.

Cu un portofoliu divers de instrumente financiare, Transilvania Investments urmărește pentru investitorii săi o creștere sustenabilă, prin decizii ce au la bază nu doar evoluția financiară, ci și integrarea treptată a factorilor legați de buna guvernanță, mediu și impact social. Aceste teme au fost detailate de către Theo Buftea, vicepreședinte executiv, care a subliniat faptul că societatea promovează dezvoltarea unei guvernanțe corporative în condițiile aplicării celor mai bune practici și realizării unui management prudent.

Prioritatea Transilvania Investments rămâne de a crea încredere și predictibilitate pentru investitori chiar și într-un context de piață mai puțin favorabil. Stela Corpacian, vicepreședinte executiv, a vorbit despre noua cultură organizațională, bazată pe eficiență și transparență, pe care Transilvania Investments o dezvoltă la nivel de echipă.

Toate informații prezentate în cadrul „Zilei Investitorului” pot fi consultate aici

11.10.2022

Newsletterul Transilvania Investments

Abonați-vă la newsletter pentru a avea acces la o sinteză a celor mai recente informații despre Transilvania Investments.

Subscribe Newsletter
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram