Anunț ocupare posturi vacante din Consiliul de Supraveghere

Anunț ocupare posturi vacante din Consiliul de Supraveghere

În data de 17.10.2023, Consiliul de Supraveghere al Transilvania Investments Alliance S.A. a aprobat demararea procedurii de recrutare și selecție în vederea ocupării celor două posturi vacante din Consiliul de Supraveghere, conform Politicilor și procedurilor privind evaluarea adecvării membrilor structurii de conducere și a persoanelor care dețin funcții – cheie în cadrul Transilvania  Investments Alliance S.A.

Candidații pentru ocuparea posturilor vacante pot fi propuși de acționarii Transilvania  Investments Alliance S.A. și de membrii actuali ai Consiliului de Supraveghere al Transilvania  Investments Alliance S.A.

Dosarul de candidatură va cuprinde documentele menționate distinct la capitolul II.1. din Politicile și procedurile privind evaluarea adecvării membrilor structurii de conducere și a persoanelor care dețin funcții – cheie în cadrul Transilvania  Investments Alliance S.A. - document postat pe site-ul oficial al societății la  Secțiunea Guvernanță Corporativă – Politici și Reglementări interne – Reglementări interne.

Dosarele de candidatură pentru ocuparea postului de membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere se trimit prin poștă (în regim recomandat scrisoare cu valoare declarată) sau vor fi depuse la registratura societății, până cel târziu în data de 3 noiembrie 2023, ora 16.

Informații suplimentare pot fi obținute de la dl Călin Dragoș, Șef Departament Juridic, la nr. telefon 0728288660.

Newsletterul Transilvania Investments

Abonați-vă la newsletter pentru a avea acces la o sinteză a celor mai recente informații despre Transilvania Investments.

Subscribe Newsletter
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram